7 April 2013

tiba-tiba rasa nak pakai inai pulak


assalammualaikum ^__^

masa kecik-kecik dulu aku memang suka pakai inai.pantang tengok ada sedara kawin mesti aku yang semangat nak pakai inai.wahahaa.adakah anda serupa?.

tapi tabiat tu dah berkurang sikit bila dah makin besar ni.mihmihmih.tapi rasa tu ada jugak.kat rumah aku tak de pokok inai pun.rumah tok pun tak de.the best way is pakai inai india je.tapi memang inai pokok best lagi kan.

kita orang islam tak boleh warnakan kuku so inai jela yang boleh kita pakai.kadang-kadang aku pike.asal inai ni tak warna merah ke,hijo ke.mhahaa,teruk betol --__--

bila satu malam tu tengah bosan tahap maksimum,teringat ada inai dalam kotak.terus ambik dan pakai^^

urat jantan terjojol.ni pakai hentam kromo je sebab tengah buat kerja.tengok la tu comot pastu tak sekata pulak.wahahaa.bukan nak kawin pun-_-.buat keje taip kemain tangan tegak lagi takut kena lappy.bila terkena lappy panic macam hilang laki.apa daa~

 i love this inai sebab ni pakai dalam 5 minit ke 10 minit je,dah jadi oren.pakai belah kiri je.tak nak pakai 2 tangan kan.kecik-kecik dulu yela kemain belagak pakai dua tangan kalah orang kawin.lepas tu nak tido bunkus tangan ngan plastik.bangkit bangkit satu tangan warna oren.tido buas!

hye there!!my new kukuss!!^^

the end


7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Haahahhaa...new kukus cumilssssss :P

miza yusof said...

dah lama tak pakai inai. dulu mas kecik2 selalu pakai inai :)

Cik Yaya said...

cik yaya pun suka pakai inai :)

nabihah @ su said...

kemas je dia pakai inai. :D

cik chinta said...

ske pki inai daun, merah. tp mls numbuk

Shakira Pathi said...

Ni mesti pakai henna yg dalam tiub tu hehe :)

DilaElla said...

Cantik kuku :)..saya pun suka pakai inai,suka buat corak2 kat tangan^^