17 March 2013

study group,wiipee!!!

assalaimualakum bidadari dan bidadara yang comel dan kacak!!



my peren yang sangat gorjes naimmah,selalu gosip gosip dengan dia la..hakhak

bila tak de keje -..-

mereka mempunyai otak yang gila gila,best gila berkawan dengan dorang!

wink~wink~

 nak balik dah,wee~


study group memang best tapi bila tak kena gayanya memang bersembang jela kejenya -___-

study smart not study hard!!

the end=)

5 comments:

Shakira Pathi said...

Study elok2 mirza :)

mirza syazwina said...

thanks!!=)

Nunu Yusop said...

kita kalau study group, memang tak jalan. asik nak berbual je.. so, memang kita kena study sorang sorang. haha

MarnieyZ said...

wewit peren semua jelita mcm tuan belog jgk. hehehe

shuhaida saad said...

kalau study group memang last-last buku ke tepi. bersembang ja. hehe ss suka study sorang2. xpun study dalam surau. lebih senyap.haha