10 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

33 comments:

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

angin sepoi sepoi said...

blogwalking...=)

http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

Nasuha said...

Selamat bersegmen :D
Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

Mas Zull said...

assalamualaikum mirza....mama dtg dr segmen yg sama...:)

MarnieyZ said...

mcm nak join. hehehe

mirza syazwina said...

join la marnieyZ!!!

aini shahroni said...

thanks sebab sudi singgah..

daripada arkitek hati

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini

http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #432

UmmiKami said...

Salam singgah :)

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wanie said...

Assalamualaikum :)

Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak . Follow sini

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

- balas kunjungan -

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad datang sini balas kunjungan.. :) done folo sini jugak.. selamat berkenalan..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

miz ruha said...

balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^
done follow....

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam...balas kunjungan dear! done follow u...:)

Diyan Hani said...

Hai,membalas kunjugan dari awak..jm join ga saya pulak jom...
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Yumida Huda said...

Dari segmen yg sama:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Follower ke 445..Jemput ke blog yumida

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

shuhaida saad said...

toink2!! datang jenguk sambil follow dari segmen yang sama ;) tq sudi jenguk ss ;)

itu Akhil said...

kunjungan balas ke blog mirza n folow skli..
^______^

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 ziarah sini, datang dari segmen yang sama...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


pls:terima kasih visit me...

Annyss Aleeya said...

salam perkenalan.
bls kunjungan ye.
dr segmen y same. :)

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

Azuria Abdullah said...

hi mirza..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #453..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. harap balas kunjungan.. follow back yer ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

tahniah ya....

http://www.mialiana.com/2013/03/pengumuman-pemenang-segmen-follow.html

jangan lupa berikan url entri terbaik dalam entri pengumuman pemenang ini.

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Delimasari said...

dr segmen yg sama

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html