27 February 2013

Segmen Nisha nak follow korang



hai,terjumpa segmen nie masa jalan jalan tadi.macam best je kan ^^

klik sini untuk join ya

dah ikut semua rules dan dah follow lama dah blog tu=)

daa=)

11 comments:

MarnieyZ said...

good luck :)

mirza syazwina said...

thanks^^

Nisha Nisrina said...

Done follow your blog. Senarai peserta,

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-nisha-nak-follow.html

Jomlah BW! ;)

p/s: Lol . Berharap awk dpt tag 2 rkn awk supaya dpt meriahkan lagi segmen sy ni ;)

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

ArifahLee's said...

Dr segmen yg sama. :)

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Zuliana Awang said...

salam..dari segmen yang sama :)
honestly,sy dah follow awak :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Diyan Hani said...

Hai..hai dari sgmen y sama...
jom ke blog hani pula...
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Choi•Minhoヅ™ said...

datang dari segmen yang samee!~
hyeee ;)

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

aqila ramlee said...

hye..done follow
dtg dr segmen yg sama

http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html