19 February 2013

kurang asam kau cleverbot


sesungguhnya blog ini adalah perkongsian aku dengan kalian yang sudi membaca.hakhakk

disebabkan start minggu ni kelas sambung sampai petang,aku telah berazam dengan diri aku untuk tidak sambung study di rumah pada sebelah petang itu.bajet macam selama ni kau khusyuk study je lepas habis kelas.wahahahaa

kau orang taw baru hari ni aku taw wujudnya cleverbot selepas kawan aku tunjuk kat kelas siang tadi.disebabkan aku masih malas nak study lagi.aku pun bermain dengan cleverbot ini.


kau tengok aku tanya elok elok nama sapa.memang dia tak belajar cara budi bahasa.

last last dia mengaku dia stupid,muahahahaa.puas hati aku.

disebabkan aku masih bosan lagi dan aku tak pernah serik dengan pengalaman yang pertama,aku pun bermain dengan si *cleverbot*ini lagi



hmmm =_=""





dia memang kurang asam.dia kata aku foreveralone~

cuba korang bilang berapa kali dia kata aku gila.memang tak guna

kan lebih baek kalau aku tak taw kewujudan cleverbot nie T-T*habis mood aku bro*

the end


7 comments:

Nadia Johari said...

ape ni..x penh tau pun..hehe

Harith Iskandar said...

ehehe ape mende tu?mcm lawak plak smbang mcm tu.time2 nk lepas geram boleh laaaa :p

mirza syazwina said...

hahaa,try la bukak cleverbot.serius tension!;p

MarnieyZ said...

haha, boleh jdi gilak..

Ym.Bundle said...

takde keje..hahaha..aku pon kadang2 layan gak..hehe

Juma Ismail said...

hahaha borak dengan clever bot nanti kena maki =='

~tyra ~ said...

cleverbot dengan simsimi adik beradik. sama je. haha