16 January 2013

yang terbaik itu family


waalaaa~

apa yang korang sangat suka or sayang ae,tak nak taw pun.kuakuakuaaa..tak kisah la kan apa apa pun yang korang suka yang penting adalah sesuatu yang baek,ok ollss=D

all of us love ur family so,so,so,very,very,very much.betol tak.yang terbaik itu family,bukan pakwe,makwe dan bukan kawan.ahem bukan maksud aku kawan tidak baek.tapi kita mesti letakkan family di atas baru kawan sejati plus kawan biasa.

you should ada hubungan yang gila gila erat la dengan family,why?.kalau susah kita cari family jugak..how about friend?.kawan senang ramaila yang datang,kalau kawan menangis?,tapi bukan la semua kan.konklusinya pun yang terbaik itu tetap family,peace no war!

hanya nampak separuh muka padahal aku yang paling exited =-=''.

jadikan setiap moment dengan family adalah yang terbaik,tak kesah la walaupun pegi pasar malam pun.best apa pergi pasar malam kan.antara tempat yang aku sangat suka adalah pasar malam,yess sebab boleh rembat makanan banyak banyak,muahahaaa,dengan jadikan moment dengan family yang terbaik,barulah bahagia hidup dunia akhirat yo!


hambek engkau,depan sekali aku dok,(balas dendam)

walaupun sesuatu yang pahit,itu pun akan menjadikan kita rapat dengan family sebabnya family yang akan tolong kita sebab darah kita ngan darah mereka sama.hehee.ada kena mengena kan :)




yang terbaik itu family,

terima kasih sudi membaca bro!

3 comments:

sabella mohamad said...

masa dengan family adalah moment yang paling bestt . bella ingat lagi time keluar melepak kat kedai dengan abang-2 time bola haritu . even kat kedai je pun tapi still happening gila ! sebab keluarga ada di sisi :'D

mirza syazwina said...


betol,setuju dengan bella hundred percent!! ^^

Miss Honeys Hasdi said...

dat rite ! family is everything ~