3 January 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013



assalammualaikum^^

korang,aku dengan ini mengisytiharkan penjoinngan aku dalam contest ini.



klik sini untuk join ya.


aku tak la layak nak sertai contest nie,(ang buat drama apa mirza ooi),blog aku memang tak cantik pun,simple mimple beb,sebelum nie ada letak disign background,baru je tukar coz i thinks aku lagi suka background all white,tak semak mata aku memandang,hehee=D

saya dah like dan follow awak dear owner^^

mai pakat join ramai ramai ya!

daa...

3 comments:

SD said...

Assalamualaikum.. Singgah n follow sini.. dari segmen yang sama jugak.

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

Jemput join 1st GA sy
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/1st-new-year-give-away-by-sd.html

najiah shaharain said...

Goodluck! : datang dr contest yg sama

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)