17 December 2012

the word pure love is ALLAH



love...mungkin kadang kadang orang akan cakap.."aku cinta sangat dekat dia..sayang sangat sangat sangat!!".
tapi tak sebulan dah clash.haahh??.macammana nie,ada ke cinta yang kekal antara manusia..setiap dari kita akan berpisah dengan orang sekeliling kita,not now??tapi masanya akan tiba jugak nanti=').


masa aku on the way nak balik rumah tadi,dengar lagu maher zain,tajuknya always be there...aku tertarik dengan ayat yang dia nyanyi tu..



if you ask me about love
and what i know about it
my answer will be
it's everything about Allah


kasih sayang adalah segalanya mengenai Allah


so when the time is hard
there's no way to turn
as HE promise He will always be there
To bless us with HIS love and HIS mercy
He's always watching us,guiding us
and HE knows what's in all in our heart


love that word very much,Allah is always with us,although
we forget about HIM but he never forget about us sedangkan manusia selalu lupakan manusia.

cinta sejati hanya dari Allah,as a muslim we must always grateful sebabnya kita tak pernah keseorangan pun,Allah sentiasa ada dengan kita =').

jangan cepat putus asa dalam apa benda pun walaupun orang sekeliling tak percayakan kita but Allah trust us and HE knows that we can do it.HE knows what is the best to us=).


terima kasih sebab membaca!




No comments: