2 December 2012

JOM LETAK JUMLAH ORANG YANG TENGOK BLOG KITA



kepada sesiapa yang ada blog mesti nak taw jumlah pengunjung yang datang di blog korang kan,,nie aku tunjuk just simple je k=)


klik di sini sekarang ye=D http://www.dominocounter.net




 
klik pada yang ditunjukkan oleh anak panah tu



 isi apa yang patot ye=)


kat Digit Style tu boleh pilih corak macammane yang korang nak untuk pageviews korang tu


lepas dah habis semua just CREATE THIS COUNTER ok=)


lepas habis semua copy code dia,g ke blog ambik layout,tekan add a gajet,g ke HTML/JavaScript and paste.siap!!

ok,sorry jikalau ada banyk kekurangan=)

XOXO


No comments: