24 December 2012

cara letak gambar di tepi blog



direct to the point,jom kita tengok macam mana nak letak gambar kat tepi blog...


mula mula....





design>layout>add a gadget>tekan image macam kat atas.





tekan kat BROWSE tu untuk pilih gambar





dia akan keluar macam nie,lepas tu boleh la letak title apa yang korang nak ya,tak nak pun tak pe=D





tekan save dan siap,bolehla view blog ya!!

XOXO


3 comments:

hanania hanin said...

Thanks for the info gurl ,jadi sudah :))

mirza syazwina said...

welcome^^

nadia affendy said...

Thanks kak ... mnjadi pun ,